24 tammikuun, 2020 |

LPG-terapia on ratkaisu

Kaupallinen yhteistyö

 PEHMITTÄÄ  kudoksen fibroosia

Mekaaninen mobilisointitekniikka mahdollistaa kovettuneen ja herkän kudoksen hoidon, joiden käsittely manuaalisesti on mahdotonta.  Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa joka ehkäisee fibroosin muodostumista. Hoito aktivoi verenkiertoa ja avaa aineenvaihduntaa tuoden soluille happea ja ravinteita. Samalla kuona-aineiden poisuminen vilkastuu nestekierron aktivoitumisen myötä, joka on 3x nopeampaa kuin manuaalaisen lymfan vaikutus.

OPTIMOI arven paranemisprosessia

Sidekuksen stimulointi lisää fibroplastien liikkumiskapasiteettia, joka tukee luonnollista arpeutumisprosessia. Tämä perustavanlaatuinen vaikutus on tulosta alfa-SM aktiinin synteesin aktivaatiosta, proteiinin joka kuvaa myofibroplasteja. Kollageenin ja elastiinin uudelleen järjestäytymisen johdosta LPG-terapia mahdollistaa vaurioituneen kudoksen palautumisen liikkuvaksi ja elastiseksi samalla ehkäisten epämukavan arpikudoksen muodostumista.

Useiden hoito-ohjelmien ansiosta LPG auttaa merkittävästi vähentämään arpikudokseen liittyviä oireita: kipu, inflammaatio, turvotus, kovettuma, heikentynyt nivelliikkuvuus, lihaskireys, jäykkyys, arkuus.

Maailman johtavana sidekudoksen (faskia) hoidossa LPG tarjoaa terapeutille ainutlaatuisen ja patentoidun tekniikan joka täydentää ja tuo erinomaisen lisän työhön.

TULOKSIA

 

 

OLKAPÄÄ: 1.kuva kiertäjäkalvosin revennyt manipulaatiossa; leikkaus, kantoside 6vkoa ja 10x fysioterapiaa

Kuva 2:    yksi LPG-hoito 17 min.

Image

 

HUULET: potku suulle ottelussa, vain kaksi lyhyttä LPG-hoitoa

Image

 

SILMÄT:  isku silmien alueelle, yksi hoito vaalensi mustelmat

Image

 

JALAT:    kipua, turvotusta, palelevat. Hoito 4x koko vartalolle:voimaks jalkojen hikoilu

Image

 

PSORI:   kuva2/4 hoitoa

Image

 

MUSTELMAT: asiakkaan vasen jalka hoidettu 4x LPG:llä pre operatiivisesti/rasvaimu molempiin jalkoihin.

Image