18 marraskuun, 2018 |

Miten minusta tuli shockwave käyttäjä?

Kaupallinen yhteistyö

Miten minä ajauduin Shockwave-käyttäjäksi?

Itselläni oli kantapääkipuja noin vuoden verran.  Aamuisin kipu oli pahinta, eikä kävely tuntunut lainkaan kivalta muutamaan ensimmäiseen hetkeen. Hoidin jalkaani teippaamalla, kylmällä, lihaskalvojen käsittelyllä, venyttelyllä ja taisin tulehduskipulääkettäkin kuurin syödä. Kaikki auttoivat hetkeksi, mutta aina kun palasin jalkapalloa pelaamaan tilanne paheni. Nappiksissa käytin myös kantapehmustetta.
Vajaa neljä vuotta sitten kuulin kolleegaltani laitteesta, joka voisi olla avuksi tämän tyyppisissä vaivoissa. Innostuin ja sain laitteen kokeiluun meille Naantalin Kuntokeskukselle. Heti ensimmäisenä tietenkin hoidettiin oma kantapääni ja olin melko yllättynyt kun ensimmäisenä hoidon jälkeisenä aamuna kantapää ei kipuillut enää. Toki se palasi taas, mutta pienempänä. Hoito tehtiin kolme kertaa viikon välein, jonka jälkeen kipu on pysynyt poissa pääasiassa. Muutaman kerran on yrittänyt, mutta se on taittunut lihaskalvokäsittelyllä. Tästä motivoituneena kokeilujakson jälkeen hankimme oman Shockwave-laitteen.
Kuntokeskuksella olemme laitetta käyttäneet yhtenä hoitomuotona lähes päivittäin. Tyypillisimmät vaivat ovat olleet juuri krooniset plantaarifaskiitti, penikat, akillesjänteen kiputilat, kalkkiolkapäät ja tenniskyynärpäät. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä siihen, että oireet saadaan suhteellisen nopeasti helpottumaan, ei tarvitse syödä turhia lääkkeitä ja päästään nopeasti kiinni oireen aiheuttajaan. Tällä kaavalla ehkäistään parhaiten ongelmien uusiutuminen. Me ja asiakkaamme olemme olleet tyytyväisiä Shockwave-laitteeseen.