helmikuu 10, 2018 |

Uusi vuosi – uusi mahdollisuus

Meillä on tällä hetkellä menossa koko Suomen historian mielenkiintoisin aika. Yritetään luoda jotain täysin uutta ja erilaista. Suomihan on kansainvälisesti tunnettu teknologian innovaatioista ja start-up -ajattelusta, mutta tuleva maakunta- ja sote-uudistus on täysin uniikki ja sitä voisi kutsua extreme-uudistamiseksi. Samaan aikaan meitä kannustetaan yrittämiseen ja uusia työpaikkoja syntyykin useisiin uusiin sekä pieniin yrityksiin. Ajoittain tuntuu, ettei laakereille voi jäädä lepäilemään, jos haluaa pysyä tämän junan kyydissä.

Uusi sotehan koskettaa meitä kaikkia terveysalalla toimivia ­- ja samalla tietenkin huolestuttaa. Kuinka selviän tulevassa kilpailussa julkisen puolen kanssa? Miten minulla on yrityksenä mahdollisuus päästä tuottamaan palveluita? Olen vain pieni yrittäjä, mitä mahdollisuuksia minulla on?

Kuten olemme tämän vuoden alusta huomanneet, joukossa on voimaa. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja olemme antaneet meidän pienten yrittäjien äänen kuulua sillä seurauksella, että tulevan uudistuksen haasteisiin on herätty maan johtoa myöten. Ilman toimijoiden yhteistyötä emme onnistu.

Myös järjestötasolla olemme heränneet tarpeeseen vahvistaa ääntämme. Viime vuoden lopulla FYSI ry päätti olla rohkeasti kuntoutuksen etulinjassa ja muuttaa nimensä Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:ksi. Miksi? Kasvattamalla ääntämme pystymme vaikuttamaan entistä paremmin. Jäsenistöllämme on erittäin korkea osaaminen ja tuotammekin lähes kaiken vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tässä maassa. Keskustelemalla toistemme kanssa ja olemalla yhtenäisiä olemme kuuluvampia ja vaikuttavampia.

Suomen Kuntoutusyrittäjät on aina ollut ja tulee aina olemaan kuntoutusyrittäjien äänitorvi! Kun äänitorvemme on isompi, äänemme on entistäkin kuuluvampi.

Olemme vahvempia yhdessä.