syyskuu 21, 2021 |

Oili Paaskoski koordinaattoriksi Kuntoutusyrittäjiin

Suomen Kuntoutusyrittäjissä haettavana olleeseen koordinaattorin tehtävään on nimitetty Oili Paaskoski

Oili siirtyy Suomen Kuntoutusyrittäjiin Kalliola-konsernista, jossa tehdään monipuolista sote-alan työtä mm. lastensuojelun ja päihdekuntoutuksen sekä työllisyyden ja vapaaehtoistoiminnan parissa.

“Olemme iloisia, kun voimme tarjota jäsenillemme enemmän toimimtaa, tapahtumia ja apua, kun saamme Oilin mukaan joukkoon”, sanoo Kuntoutusyrittäjien toiminnanjohtaja Satu Grekin. “Ensi vuosi on Kuntoutusyrittäjien juhlavuosi, ja hyvinvointialueisiin valmistautumisen aikaa, Oililla on paljon annettavaa näihin molempiin”, hän jatkaa.

Kuntoutusyrittäjien jäsenmäärä on korkeampi kuin koskaan järjestön historian aikana. Kuntoutusyrittäjät täyttää ensi vuonna pyöreät 50 vuotta. Synttärijuhlat pidetään 26.-27. elokuuta 2022  – ajankohta kannattaa merkitä kalenteriin jo!

Koordinaattorina Oilin ottaa haltuunsa mm. kuntoutusalan opintoja järjestävien oppilaitosten oppilaitosyhteistyön, ja osallistuu järjestön hallintoon ja tapahtumien järjestämiseen.

Kumppaneille päin Oili tulee myös tutuksi hoitamalla yhteistyökumppanuuksiin ja mahdollisiin hankkeisiin liittyviä asioita. Oilin voi tavata myös Kuntoutusyrittäjäpäivilä 11.-12.11.

Kuka Oili?

Oili on kehittänyt ja luotsannut Kalliolassa viimeiset kolme vuotta STEA:n rahoittamaa, valtakunnallisesti palkittua Naapurituottajat-hanketta, jossa päihdetaustaisista ihmisistä valmennetaan tapahtumatuotannon moniosaajia.

Koulutukseltaan Oili on filosofian maisteri musiikkitieteestä, ja viittä vaille valmis palvelumuotoilija. Leijonanosan hänen arjestaan lohkaisee kilpaileminen klassisessa voimanostossa, ja tavoitteellisen urheilun kautta eri kuntoutusyrittäjien palvelut ovat tulleet Oilille tutuiksi.

Oili aloittaa tehtävässään 7.10.

Mikä Suomen Kuntoutusyrittäjät?

Suomen Kuntoutusyrittäjät on kuntoutus- ja terapia-alojen yrittäjien vaikuttavin etujärjestö ja verkosto. Jäseninämme on yli 900 yrittäjää, yritystä tai toimipaikkaa mm. fysio-, toiminta-, psyko-, puhe-, musiikki- ja ravitsemusterapia-aloilta ympäri Suomen. Kuntoutusyrittäjien tavoitteena on lisätä tietoa kuntoutuksen vaikuttavuudesta ja edistää ihmisten oikeutta valita itse terapeuttinsa. Haluamme parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita kuntoutusalalla.