helmikuu 5, 2021 |

PatientSky Lite© asiakasohjelmiston tietoturvattu etävastaanotto ja moderni mobiilisovellus yrittäjän tukena

Kaupallinen yhteistyö

Parhaimmillaan videovälitteinen etävastaanotto ja laadukas viestintä asiakkaan kanssa säästää molempien aikaa, tiivistää asiakassuhdetta, parantaa asiakaskokemusta ja ennen kaikkea tehostaa kuntoutusprosessia ja sen jatkuvuutta. Oletko jo miettinyt, millaisia työvälineitä käyttäen oman yrityksesi etävastaanottojen laatu, tietoturvallisuus ja sujuvuus saadaan huipputasolle?

PatientSky Liten© mobiilisovelluksessa asioidaan aina vain vahvan tunnistautumisen avulla, joten voit tarjota asiakkaillesi ja ammattilaisille tietoturvallisen ja laadukkaan kommunikointikanavan eri tarkoituksiin. Voit pitää tavanomaisen vastaanottokäynnin videon avulla täysin tietoturvallisesti, mikäli asiakkaan tarve ei edellytä fyysistä vastaanottoa. Toisaalta voit huoletta sopia asiakkaan kanssa seuraavista käynneistä tai hoitoprosessin seurannan toteuttamisesta myös etänä. Fyysisen asiakaskäynnin kokonaan estyessä vastaanotto on myös helppo muuttaa videovälitteiseksi, mikäli se tuottaa lisäarvoa hoidon jatkuvuudelle.

PatientSky Lite© asiakastieto- ja etävastaanotto-ohjelmisto mahdollistaa asiakkaillesi helpon ja turvallisen asiakaskokemuksen ammattilaisen kanssa etänä. Lisäksi se tukee yleistä asiakasviestintää, tehokkaita ajanvarauksia ja modernia yhteydenpitoa sekä uusien että kanta-asiakkaiden kanssa. Mobiilisovellus toimii samassa PatientSkyn asiakastieto-ohjelmistossa muiden toiminnallisuuksien kanssa, joten saat helposti yhdistettyä etäkuntoutusominaisuuden suoraan asiakastieto-ohjelmistoon.

PatientSky Lite© sisältää videovastaanoton ja mobiilisovelluksen lisäksi mm. helpon asiakasrekisterin, sähköiset ajanvaraustoiminnot, muistiinpanot, viestit ja monipuoliset kalenteriominaisuudet.

 

Varaa henkilökohtainen esittely tästä!

 

Lue lisää PatientSky Lite© Early-bird tarjouksesta tästä

 

PatientSky Finland Oy on norjalaisen, vuonna 2014 perustetun PatientSky Groupin suomalainen tytäryhtiö. Tuomme hyvinvointi- ja terveyspalvelualan ammattilaisille innovatiivisia, parempia ja tehokkaampia digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla voidaan tuottaa vaikuttavia ja kustannustehokkaita terveydenhuollon palveluita asiakkaille – helposti ja nopeasti, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. www.patientsky.fi