elokuu 3, 2021 |

PatientSky Lite© | Tartu elokuun -20 % jäsenetuun!

Kaupallinen yhteistyö

PatientSky Lite© on moderni, helppo ja tietoturvallinen asiakasohjelmisto- ja etävastaanottoratkaisu (video + asiakkaan mobiilisovellus) hyvinvointi- ja terveyspalvelualan ammattilaisille. PatientSky Lite© saa KANTA-yhteyden syys-lokakuussa 2021, joten juuri nyt on oikea aika käynnistää keskustelut kohti uuden asiakasohjelmiston testausta ja hankintaa.

Voit työskennellä pilvipohjaisen ohjelmiston ansiosta mistä ja milloin vain, kunhan sinulla on tietokone ja nettiyhteys. Uusien toiminnallisuuksien lisääminen ohjelmistoon yrityksesi tarpeiden mukaan on helppoa ja nopeaa. Vahvalla tunnistautumisella varustettu mobiilisovelluksemme etävastaanottotoimintaan tuo sinulle modernin ja ennen kaikkea suojatun ja turvallisen tavan asiakasviestinnän parantamiseen. Voit käyttää sitä videokonsultaatioon, chat-viestintään asiakkaan kanssa sekä esimerkiksi harjoitusohjelmien tai muiden materiaalien jakamiseen tietoturvatusti.

Elokuun kumppanuuden kunniaksi PatientSky myöntää Kuntoutusyrittäjien jäsenyritykselle jokaisesta uudesta lisenssistä – 20 % kuukausialennuksen, mikäli sopimusneuvottelut aloitetaan elokuussa ja niiden tuloksena tehdään lokakuun loppuun mennessä ainakin kahden vuoden pituinen ohjelmistosopimus.

Osallistu siis kanssamme lyhyeen demoon, jonka avulla kartoitetaan, miten PatientSky Lite voisi auttaa juuri Sinua ja yritystäsi toimimaan paremmin, turvallisemmin ja tehokkaammin! Jätäthän yhteystietosi meille demoon liittyen täällä.

PatientSky Finland Oy on norjalaisen, vuonna 2014 perustetun PatientSky Groupin suomalainen tytäryhtiö. Tuomme hyvinvointi- ja terveyspalvelualan ammattilaisille innovatiivisia, parempia ja tehokkaampia digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla voidaan tuottaa vaikuttavia ja kustannustehokkaita terveydenhuollon palveluita asiakkaille – helposti ja nopeasti, maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

www.patientsky.fi