helmikuu 18, 2021 |

PatientSky Lite© vauhdittaa yrityksesi kehittymistä laadukkaiden etäpalveluiden tarjoajana

Kaupallinen yhteistyö

Oletko huomannut omassa yritystoiminnassasi, että asiakkaat osaavat jo odottaa etänä tarjottavia vastaanottoja, mikäli hoidettava asia ei vaadi fyysistä läsnäoloa paikan päällä? Kun toteutat etävastaanottopalvelut alusta lähtien laadukkaasti ja tietoturvallisesti, voit rakentaa luottamusta niin oman yrityksesi ammattilaisten kuin asiakkaidenkin keskuudessa.

PatientSky Lite©n avulla toteutettu videovälitteinen, tietoturvattu etävastaanotto ja muu viestintä asiakkaan kanssa säästää molempien aikaa, tiivistää asiakassuhdetta, parantaa asiakaskokemusta ja ennen kaikkea tehostaa kuntoutusprosessia ja sen jatkuvuutta. Teknologia ei poista fyysisten tapaamisten tarvetta mutta se tuo molemmille osapuolille kokonaishoitoprosessiin joustavuutta ja helppoutta.

Modernit etäterveydenhuollon ja -hyvinvoinnin ohjelmistoratkaisut tarjoavat terveydenhuollon ja hyvinvoinnin ammattilaisille paljon mahdollisuuksia ja ovat varmasti tulleet jäädäkseen. Korona-aika on vauhdittanut toiminnan muutosta ja antanut myös pienyrityksille rohkeutta kehittää omia etäratkaisujaan ja toimintaprosessejaan innovatiivisesti.

Etävastaanottojen alkaessa ja lisääntyessä on erittäin tärkeää myös huolehtia tietoturvasta. Lähtökohtaisesti terveyden- ja hyvinvoinnin alan yritysten tulisi olla käyttämättä maksuttomia, yleisessä käytössä olevia video- ja viestintäpalveluita koska niiden tietosuoja ei välttämättä ole terveydenhuollon vaatimusten tasolla.

On kaikkien osapuolten etu, että etävastaanotolle pääsy ja viestit asiakkaan ja ammattilaisen kesken edellyttävät aina vahvaa tunnistautumista.

Pelkkä etävastaanottoteknologia tulevaisuudessa ei kuitenkaan auta, ellei se ole saumattomasti osa koko yrityksen palveluprosessia ja muita jo käytössä olevia ohjelmistoja. PatientSky Lite© asiakas- ja etävastaanotto-ohjelmisto sujuvoittaa ammattilaisen työtä koska tarvittavat etävastaanottotoiminnallisuudet ovat aina osa asiakasohjelmistoa.

PatientSky Lite© sopii erikokoisille yrityksille, niin yksin yrittäjälle kuin keskisuurellekin toimijalle. Toisaalta yrityksen toiminnan kasvaessa ja kehittyessä, PatientSky Lite© ohjelmisto muuntuu modulaarisuutensa ansiosta ketterästi yrityksen mukana.

PatientSky Lite © sisältää tietoturvatun videovastaanoton ja mobiilisovelluksen lisäksi mm. helpon asiakasrekisterin, sähköiset ajanvaraustoiminnot, muistiinpanot, viestit ja monipuoliset kalenteriominaisuudet.

Ota meihin yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä, miten voisimme auttaa!

Varaa PatientSky Lite©:n henkilökohtainen esittely tästä.

PatientSky Finland Oy on norjalaisen, vuonna 2014 perustetun PatientSky Groupin suomalainen tytäryhtiö. Tuomme hyvinvointi- ja terveyspalvelualan ammattilaisille innovatiivisia, parempia ja tehokkaampia digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla voidaan tuottaa vaikuttavia ja kustannustehokkaita terveydenhuollon palveluita asiakkaille – helposti ja nopeasti, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. www.patientsky.fi