elokuu 27, 2021 |

PatientSky Liten käyttöönotto on helppoa – lue asiakkaamme kokemuksia ja hyödynnä elokuun kumppanitarjous!

Kaupallinen yhteistyö

Muistathan elokuun huipputarjouksen – nyt on oikea aika aloittaa asiakasohjelmiston uudistus! Kumppanuuden kunniaksi PatientSky myöntää Kuntoutusyrittäjien jäsenyritykselle jokaisesta uudesta lisenssistä 20 % kuukausialennuksen, mikäli sopimusneuvottelut aloitetaan elokuussa ja niiden tuloksena tehdään lokakuun loppuun mennessä ainakin kahden vuoden pituinen ohjelmistosopimus.

Rentousvalmennus Harri Harvo otti keväällä 2021 PatientSky Lite© asiakas- ja etävastaanotto -ohjelmiston käyttöön ensimmäisten joukossa Suomessa. Harri innostui PatientSky Liten helppokäyttöisyydestä, turvallisuudesta sekä video- ja etävastaanottomahdollisuudesta.

“Ensivaikutelma oli hyvinkin positiivinen, ja keskustelu oli erittäin palveluhenkistä ja ammattitaitoista”, luonnehtii Harri ensimmäisiä keskusteluja PatientSkyn ammattilaisten kanssa.

Rentousvalmennukselle Harri valitsi PatientSky Liten koska sen käytettävyys, helppous, tietoturvallisuus ja videomahdollisuudet erosivat selvästi edukseen verrattuna muihin markkinoilla oleviin ohjelmistoihin.

Mielenkiintoisia mahdollisuuksia videovastaanoton avulla

Videovälitteinen etävastaanotto ja laadukas viestintä asiakkaan kanssa säästää molempien aikaa, tiivistää asiakassuhdetta, parantaa asiakaskokemusta ja ennen kaikkea tehostaa kuntoutusprosessia ja sen jatkuvuutta.

Videovastaanotto tarjoaa mielestäni erittäin mielenkiintoisia mahdollisuuksia”, visioi Harri.

Käytännön esimerkkinä Harri mainitsee että ”hieroja voi esimerkiksi suorittaa osan perustutkimuksesta videon välityksellä sekä antaa itsehoito-ohjeita, jotka hän pystyy myös itse tarvittaessa näyttämään videoyhteyden avulla asiakkaalle”.

Harri Harvo tarjoaa potilailleen myös konsultaatioaikoja videon avulla, jolloin hän voi haastatella heitä etukäteen ja itse fyysiselle vastaanotolle jää enemmän aikaa. Harri on tyytyväinen, että integroitu video ja PatientSkyn mobiilisovellus potilaalle mahdollistaa potilasasiakassuhteen pitkäjänteisyyden myös vastaanottokäyntien välillä.


Käyttövarma ja edullinen ohjelmisto hyvinvointi- ja terveydenhuollon ammattilaisille

Harri suosittelee PatientSky Lite -ohjelmistoa esimerkiksi uransa alkuvaiheessa oleville hierojille, osteopaateille, personal trainereille ja fysioterapeuteille.

”Myös pidempään toimineille ammattilaisille PatientSky Lite tarjoaa paljon mahdollisuuksia”, korostaa Harri.

Ohjelmiston KANTA-integraatio valmistuu syksyn aikana ja sen voi tulevaisuudessa ottaa tarpeen mukaan käyttöön.

”Kokonaisuudessaan PatientSky Liten käyttöönotto oli hyvin nopeaa ja helppoa, ja sain vastaukset kysymyksiin reaaliajassa ja ymmärrettävästi”, Harri kertoo tyytyväisenä.

Tutustu sinäkin PatientSky Lite© ohjelmistoon tarkemmin ja ota meihin yhteys täällä.


PatientSky Finland Oy on norjalaisen, vuonna 2014 perustetun PatientSky Groupin suomalainen tytäryhtiö. Tuomme hyvinvointi- ja terveyspalvelualan ammattilaisille innovatiivisia, parempia ja tehokkaampia digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla voidaan tuottaa vaikuttavia ja kustannustehokkaita terveydenhuollon palveluita asiakkaille – helposti ja nopeasti, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. www.patientsky.fi