tammikuu 17, 2021 |

PatientSky on nyt Suomessa – Tutustu meihin ja lunasta Early-bird tarjouksemme!

Kaupallinen yhteistyö

Kiitos palautteestasi, Kuntoutusyrittäjien jäsen! Teimme syksyllä 2020 PatientSkyn kyselytutkimuksen, jonka avulla kartoitimme ja saimme teiltä erittäin hyviä ajatuksia ja ehdotuksia PatientSkyn asiakastieto-ohjelmistomme kehitykseen. Tiiviin syksyn jälkeen olemme valmiina lanseeraamaan PatientSky Lite-ohjelmiston Suomessa! 

PatientSky Lite on seuraavan sukupolven intuitiivinen ja tietoturvallinen asiakastieto-ohjelmisto- ja etävastaanottoratkaisu hyvinvointi- ja terveyspalvelualan ammattilaisille. Ohjelmistomme sisältää videovastaanoton lisäksi mm. helpon asiakasrekisterin, sähköiset ajanvaraustoiminnot, muistiinpanot, viestit, monipuoliset kalenteriominaisuudet sekä modernin mobiilisovelluksen, jonka avulla pidät yhteyttä asiakkaisiin entistäkin helpommin. 

Tarjoamme yrityksellesi pilvipalveluna modulaarisen, helppokäyttöisen ja tehokkaan asiakastieto-ohjelmiston, sekä laadukkaat videovälitteiset etävastaanottomahdollisuudet. Voit työskennellä mistä ja milloin vain, ja keskittyä omiin asiakkaisiin täysipainoisesti sillä modulaarinen asiakastieto-ohjelmisto skaalautuu yrityksesi ja palveluidesi kasvaessa helpostiUusien toiminnallisuuksien lisääminen yrityksesi tarpeiden mukaan on helppoa ja nopeaa. Vahvalla tunnistautumisella varustettu mobiilisovelluksemme etävastaanottotoimintaan tuo sinulle modernin ja ennen kaikkea suojatun ja turvallisen tavan asiakaskokemuksen ja -viestinnän parantamiseen.  

 Sinun ei siis enää tarvitse ostaa erillistä ohjelmistoa etänä tehtäviin vastaanottoihin vaan käyttämällä PatientSky Lite asiakastieto-ohjelmistoa voit helposti hoitaa asiakastyöt, -viestinnän ja –vastaanotot niin läsnä, kuin turvallisesti myös etänä tilanteen ja tarpeen niin vaatiessa.  

 Tutustu Early-bird tarjoukseemme tarkemmin tästä ja nappaa etu yrityksellesiVoit osallistua kanssamme lyhyeen demoon, jonka avulla kartoitetaan, miten PatientSky Lite voisi auttaa juuri Sinua!  

Jätäthän yhteystietosi meille demoon tai yleiseen yhteydenottoon liittyen täällä. Keskustellaan pian lisää! 

 PatientSky Finland Oy on norjalaisen, vuonna 2014 perustetun PatientSky Groupin suomalainen tytäryhtiö. Tuomme hyvinvointi- ja terveyspalvelualan ammattilaisille innovatiivisia, parempia ja tehokkaampia digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla voidaan tuottaa vaikuttavia ja kustannustehokkaita terveydenhuollon palveluita asiakkaille – helposti ja nopeasti, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. www.patientsky.fi