toukokuu 29, 2019 |

Sonja Hällfors Kuntoutusyrittäjien viestintäpäälliköksi

Sonja Hällfors, Master of Philosophy (MPhil), aloittaa Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n viestintäpäällikkönä 1.8.2019. Hällfors siirtyy tehtävään Suomen Keskusta rp:n poliittisen suunnittelijan tehtävästä, jossa hänen vastuullaan oli sisällöntuotanto sekä sosiaalinen media.

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:ssä Hällforsin vastuulla on viestinnän suunnittelu ja kehittäminen sekä vaikuttajaviestintä.

– Aloitan innoissani uudessa tehtävässä. Suomen Kuntoutusyrittäjät on vastikään uudistanut brändinsä ja koko ala on muutoksessa. Minun tehtäväni on auttaa saamaan jäsenyrittäjien ääntä entistä paremmin kuuluville hyödyntäen koko toimialan vahvaa osaamista. Erittäin tärkeää ulkoisen viestinnän rinnalla on se, että jäsenemme on hyvin informoitu ajankohtaisista asioista ja viestit kulkevat molempiin suuntiin. Työskentelen myös toiminnanjohtajan tukena vaikuttamistyössä. Tähän työhön tarvitaan tietysti mukaan koko jäsenistö. Haluan, että toimiala pysyy muutoksissa mukana ja samalla kehittyy, Hällfors sanoo.

Toiminnanjohtaja Hanna-Kaisa Järvi sanoo Hällforsin valinnan olleen juuri oikea-aikainen ratkaisu.

– Viestintäpäällikön tehtävä on meille ihan uusi. Katsoimme, että nyt jos koskaan on paikallaan vahvistaa viestintää, jotta äänemme kuuluu entistä vahvemmin. Sonjalla on erinomaiset verkostot ja monipuolinen kokemus sekä organisaatioviestijän että toimittajan tehtävistä. Hänellä on aikaisemmista tehtävistä näyttöä laadukkaasta sisällöntuotannosta eri kanavissa. Monipuolinen osaaminen ja kokemus sekä hyvät verkostot olivat keskeisiä valintakriteereitä, kun haimme viestintäpäällikköä. Suomen Kuntoutusyrittäjien tehtävien lisäksi Sonja Hällfors tulee työskentelemään myös ry:n omistaman Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy:n tehtävissä, keskittyen lähinnä markkinoinnin suunnitteluun.

Lisätietoja:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry
toiminnanjohtaja Hanna-Kaisa Järvi, p. 040 754 7728,  hanna-kaisa.jarvi@kuntoutusyrittajat.fi

Tiedote Sonja Hällfors Kuntoutusyrittäjien viestintäpäälliköksi