Kehity kirjaamisessa!


16.04.2019 - 17.04.2019

Kuntoutuskouluttajat
Nuijamiestentie 5 C
00400 Helsinki
Kartta sivun lopussa »

Käytännönläheiset koulutuspäivät kuntoutusalan ammattilaisille – teemoina toimintakykyajattelun ja ICF-luokituksen hyödyntäminen kirjaamisessa sekä rakenteinen ja ammattinimikkeistöjen mukainen kirjaaminen.

Koulutuksen tavoitteena on yhteisen keskustelun ja harjoitusten kautta löytää näkemystä toimintakyvyn kirjaamiseen. Kirjaamisessa tarkastellaan toimintakyvyn kuvaamisen ja arvioinnin sekä asetettujen tavoitteiden kirjaamista omassa työssä ja esimerkiksi tietojärjestelmissä. Edellisiin liittyen kerrataan lyhyesti ICF:ää luokituksena ja viitekehyksenä sekä kuinka toimintakykyajattelusta voisi löytää työkalun oman työnsä kehittämiseen.

Ilmoittaudu tästä: https://fysi.crmieportal.com/public/events/163479

 

Kohderyhmä: Kuntoutusalan ammattilaiset

Kouluttaja: Erja Kaakkuriniemi, ohjaava kuntouttaja, ICF-kouluttaja, fysioterapeutti YAMK, AmO, Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri

Koulutuksen laajuus:
1,0 op sisältäen kaksi lähiopiskelupäivää ja itsenäisen opiskelun tehtävän

Lisätiedot:
Sähköpostitse info@kuntoutuskouluttajat.fi tai puhelimitse Riikka Östman p. 050 438 6862

 

 

 

Koulutuksen hinta:
Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuhinta 390 € + alv 24 %
Normaalihinta 550 € + alv 24 %
Hinta sisältää lounaat ja kahvitarjoilut sekä opiskelumateriaalit.

Peruutusehdot:
Kuukautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Ilman peruutusilmoitusta koulutuksesta pois jääneiltä veloitamme koulutuksen koko hinnan.


Kartta latautuu...