elokuu 16, 2021 |

Täsmävinkit onnistuneeseen asiakasohjelmistoratkaisuun

Kaupallinen yhteistyö

PatientSky Lite on moderni, helppo ja tietoturvallinen asiakasohjelmisto- ja etävastaanottoratkaisu (video + asiakkaan mobiilisovellus) hyvinvointi- ja terveyspalvelualan ammattilaisille. KANTA-yhteensopivuuden PatientSky Lite saa syys-lokakuussa 2021.

Lue kuusi vinkkiä onnistuneeseen ohjelmistoratkaisuun tästä.

Muistathan elokuun huipputarjouksen – nyt on oikea aika aloittaa asiakasohjelmiston uudistus! Kumppanuuden kunniaksi PatientSky myöntää Kuntoutusyrittäjien jäsenyritykselle jokaisesta uudesta lisenssistä 20 % kuukausialennuksen, mikäli sopimusneuvottelut aloitetaan elokuussa ja niiden tuloksena tehdään lokakuun loppuun mennessä ainakin kahden vuoden pituinen ohjelmistosopimus.

Osallistu siis kanssamme lyhyeen demoon, jonka avulla kartoitetaan, miten PatientSky Lite voisi auttaa juuri Sinua ja yritystäsi toimimaan paremmin, turvallisemmin ja tehokkaammin!

Jätäthän yhteystietosi meille demoon liittyen täällä.


PatientSky Finland Oy on norjalaisen, vuonna 2014 perustetun PatientSky Groupin suomalainen tytäryhtiö. Tuomme hyvinvointi- ja terveyspalvelualan ammattilaisille innovatiivisia, parempia ja tehokkaampia digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla voidaan tuottaa vaikuttavia ja kustannustehokkaita terveydenhuollon palveluita asiakkaille – helposti ja nopeasti, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. www.patientsky.fi