11 maaliskuun, 2019 |

Voima kuuluu kaikille! – HUR juhlii 30 vuotta uudella älykkäällä laitesarjalla

Kaupallinen yhteistyö

 

Viime aikoina on käyty vilkasta, aiheellista ja tärkeää keskustelua ikäihmisten laitoshoidon nykytilasta. Keskustelu on kohdistunut kuitenkin pitkälti tehostetun palveluasumisen laatuun ja henkilömitoituksiin. Paljon vähemmälle huomiolle on jäänyt kaikki se, mitä tapahtuu ennen tehostettua palveluasumista. Miten voisimme tukea terveyttä, itsenäisyyttä ja toimintakykyä jo ennen kotihoidon tarvetta ja miten kotihoidon tarve pidettäisiin pienenä. Preventioon ja toimintakyvyn tukemiseen olisi satsattava huomattavasti nykyistä enemmän.

 

Me HURilla katsomme asiaa liikunnan ja kuntoutuksen näkökulmasta, ja näemme ja kuulemme viikoittain kerrassaan erinomaisia toimintamalleja jo käynnissä olevasta toiminnasta. Raisiossa on käynnissä ikäihmisten kuntosaliharjoittelun buumi, Kurikassa on saatu yrityksille lisää asiakkaita ja ikääntyvä väestö kuntoilemaan palvelusetelin avullaTampereen Toukolassa voimaharjoittelu on osa tehostetun palveluasumisen arkea vain joitakin esimerkkejä mainitakseni.

 

HUR täyttää tänä vuonna täydet 30 vuotta, ja juhlavuosi on meille erityisen jännittävä. Pitkä tuotekehitysprosessi on saatu siihen vaiheeseen, että 27-28.3 Tampereella SGGF-messuilla julkistetaan uusi HUR-laitesarja. Viidennen sukupolven älykkäät HUR SmartTouch-laitteet jatkavat HURin perinteitä ollen tehokkaita, turvallisia ja helppokäyttöisiä voimaharjoittelulaitteita. Laitteisiin olennaisesti kuuluva uusi tietotekniikka tuo motivaatiota kuntoilijoille, helpotusta ohjaajien työhön ja reaaliaikaista tietoa päätöksentekijöille.

 

Tervetuloa ensimmäisten joukossa kokeilemaan uusia laitteita – voit voittaa upean palkinnon! Ilmoittautumistiedot ja lisää tietoa seminaarista, messuista ja uusista laitteista löydät täältä: http://www.hur.fi/fi/SGGF Tapahtuman yhteydessä toivotamme Sinut tervetulleeksi myös maksuttomaan HUR seminaariin, jonka aiheena kognitiivis-motorinen harjoittelu sekä sen hyödyt, yhdistettynä voima- ja tasapainoharjoitteluun kaatumisten ehkäisyn näkökulmasta