marraskuu 19, 2021 |

Kuka on Kuntoutusyrittäjien tuhannes jäsen?

Liity tai suostttele jäsenyyttä – tuhannes jäsen ja tämän suosittelija palkitaan!

Jäsenmäärämme jatkaa nousuaan! Määrä on korkeampi kuin koskaan järjestön 49 vuoden historian aikana: Se on 998! Kuka on tuhannes jäsen? Palkitsemme tuhannennen jäsenemme majoituslahjakortilla!

Oletko jo jäsen? Eipä haittaa – suosittele jäsenyyttä kollegallesi! Palkitsemme kaikki jäsenyyttä menestyksekkäästi suositelleet. Sen, joka suositteli jäsenyyden tuhannennelle, palkitsemme erityisellä tavalla! Saamme tiedon suosittelijasta, kun liittyjä kirjoittaa suosittelijan nimen liittymislomakkeelleen.

SUOMEN KUNTOUTUSYRITTÄJÄT ON LUONNOLLINEN TAPA VERKOSTOITUA

 

Jäsenyyden kautta terapia-alan yrittäjä pääsee kuulemaan kuntoutusalan yrittäjien tarinoita ja tutustumaan rinnakkaistoimialojen toimintatapoihin.

– Meillä on varmasti paljon asioita, mitä voisimme oppia toisiltamme. Uskon, että keskusteluista hyötyisivät kaikki. Terapiayrittäjillä on paljon yhteistä tavassa tehdä työtä sekä asiakkaille tuotetussa hyödyssä. Me kaikki teemme loppuasiakkaan terveyden ja hyvinvoinnin eteen töitä ja haluamme hänelle parasta. Terapia-alojen keskinäinen yhteydenpito on meidän kaikkien etu, kommentoi jäsenyrittäjä ja ravitsemusterapeutti Kaisa Kähkönen jäsenyyden hyötyjä

Kaisan yritys Ravistamo hyödyntää Suomen Kuntoutusyrittäjien potilasasiamiespalvelua ja sopimusten laatimisessa lakimiehen palveluja. Kuntoutusyrittäjien valmiiden sopimuspohjien käyttö on helpottanut arkea. Sopimuspohjia voi myös soveltaa omaan tilanteeseen sopivaksi ja tarvittaessa on mahdollisuus konsultoida Kuntoutusyrittäjien ammattilaisia.

– Jos haluaa kehittyä omassa työssään, löytää hyviä toimintatapoja ja oppia uutta toisilta ammattilaisilta, Kuntoutusyrittäjät on hyvä tapa saada kontaktia muihin toimijoihin. Vaikka tekisikin yhteistyötä muiden terapeuttien kanssa, ei välttämättä kuitenkaan tunne riittävän syvällisesti toisen terapia-alaa ja toimintatapoja, Kähkönen jatkaa

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:ssä on tällä hetkellä jäsenyrityksiä enemmän kuin koskaan ennen!

Jäsenmäärä on tällä hetkellä 998 yrittäjää ja toimipaikkaa, senioria, opiskelijaa tai ulkojäsentä. Erityisesti toimipaikkajäsenten ja puheterapeuttien määrä on kasvussa.

Suosittele jäsenyyttä kollegayrittäjälle – palkitsemislahja on voimassa myös tuhannen täytyttyä!

Jokaisesta jäsenyyteen johtaneesta vinkistä palkitsemme vinkkaajaa pienellä muistamisella. Kun vinkkaatte, pyytäkää jäseneksi liittyvää kirjoittamaan liittymislomakkeen viimeiseen laatikkoon sinun tai yrityksesi nimi.

Liittymislomake: https://fysi.crmieportal.com/public/events/151001

Lisätietoa jäsenyydestä: https://kuntoutusyrittajat.fi/jasenet/liity-jaseneksi/

Olemme olemassa juuri sinun yritystäsi varten!