joulukuu 11, 2020 |

Verkkokauppaan panostamalla uutta myyntiä

Kaupallinen yhteistyö

Suomalaisten kuluttajien siirtyminen aktiivisiksi verkkokauppojen käyttäjiksi on ollut nopeaa. Kätevä asiakaspalvelu, tilaaminen ja varaaminen ovat arkipäiväistyneet. Ostajien vaatimustaso on noussut: ostajat odottavat tavaran ja palveluiden tietojen olevan aina saatavilla ja helposti hankittavissa.

– Kuntoutusyrityksistä jo osa on käyttänyt verkkokauppaa asiakaskunnan laajentamiseen, ja siten saanut esimerkiksi itse maksavia asiakkaita lähetteellä tulevien lisäksi. Tämä on suunta, jota monen terapia-alan yrittäjän on liiketoiminnassaan fiksua pohtia, sanoo toiminnanjohtaja Satu Grekin Kuntoutusyrittäjistä.

Oma verkkokauppa on yritykselle paljon enemmän kuin näyteikkuna, ja sen käytettävyys on tärkeä osa palvelua ja asiakkaiden kokemusta.

– Dataloungesin verkkokaupassa yhdistyvät omien kotisivujen, verkkokaupan asiakkaan palvelujen parhaat puolet edullisella ja helpolla tavalla, kertoo Kim Aaltonen Dataloungesista. Kuntoutusyrittäjien jäsenille räätälöimämme tarjous sisältää edulliseen hintaan oman palvelun perustamisen ja palvelujen käytön aloittamisen, hän jatkaa.

Mitä pakettiin kuuluu?

 

Palveluun on mahdollista yhdistää useita yrittäjällä tärkeitä palveluja, kuten esimerkiksi

  • luotettavat ja turvalliset kotisivut
  • omien palvelujen tilaustenhallinta ja varsinainen tilaaminen
  • omien palveluiden perustaminen ja hallinnointi
  • varauskalenterin toteuttaminen
  • yhteydenottolomakkeet
  • tilaushistoria asiakkaittain

Modernisoitu, toimiva verkkokauppa mahdollistaa sujuvan asioinnin asiakkaiden kanssa, ja on hyvän asiakaskokemuksen tärkeä osa. Datalounges-verkkokauppa on kotimaista pk-yrittäjää ajatellen suunniteltu palvelu, joka on helppo ottaa käyttöön ja edullinen ylläpitää. Suomalaiset asiantuntijamme neuvovat käyttöönotossa ja apua on vaivattomasti saatavilla.

Kuntoutusyrittäjien jäsenille suunniteltu verkkokaupan aloituspaketti on varma ja edullinen tapa aloittaa näkyvyyden nykyaikaistaminen!

Kysy lisää Kuntoutusyrittäjien IT-palvelukumppanilta tai lue lisää alla olevan kuvan takaa!