joulukuu 8, 2020 |

Kuntoutusyritys: Pilvipalvelut käyttöösi nyt jäsenetuna!

Kaupallinen yhteistyö

Monipuoliset pilvipalvelut ovat yrittäjien joustavan arjen tuki ja tae. Parhaassa tapauksessa etätapaamisten, turvallisten viestintäpalveluiden ja verkossa tapahtuvan asioinnin kautta toiminnasta tulee tehokkaampaa ja palveluista asiakkaille helppoja käyttää ja hankkia. 

Useimpien pilvipalvelujen haasteena on kuitenkin niiden monimutkaisuus ja pienyrittäjälle aikaa vievä tai monimutkainen käyttöönottaminen. 

Datalounges on tätä varten yhdessä Kuntoutusyrittäjien kanssa räätälöinyt pilvipalvelut, jotka huolehtivat siitä, että tiedot ovat aina turvassa ja helposti saatavilla millä tahansa yrittäjän toimistolla tai mukana olevalla laitteella sekä modernit tavat viestiä omien työntekijöiden sekä asiakkaiden kanssa. 

Pilvipalvelujen käyttö on järkevää useasta syystä:   

  1. Järjestelmä päivitetään säännöllisesti esim. tietoturva-aukkojen varalta,
  2. Tiedot siirtyvät ja päivittyvät ajantasaisesti laitteesta toiseen,
  3. Tiedot ovat aina turvassa, tallessa ja palautettavissa, ja
  4. Asiakkaaseen voidaan pitää yhteyttä turvallisesti

Lue lisää pilvipalveluiden hyödyistä

Palveluihin siirtymisen usein työlääksi koettu vaihe, palveluiden käyttöönotto, tehdään aina Dataloungesin asiantuntijan avustuksella. Suomalaiset asiantuntijat neuvovat käyttöönotossa, ja sen jälkeenkin apua on vaivattomasti saatavilla.

VIDEONEUVOTTELU- JA VIESTIPALVELUT

Yhteys kaukana olevaan asiakkaaseen: 

Kuntoutusyrittäjät kysyvät usein omalta lakimieheltään, mikä olisi turvallinen tapa pitää yhteyttä asiakkaaseen. Vastaus on, että riittävän turvallinen, ja sellainen, josta asiakkaan voi tarvittaessa tunnistaa.  

Vooler-videoneuvottelu- ja Datalounges-viestipalvelut ovat verkkoselaimella tai mobiililaitteella helposti käytettäviä SaaS ohjelmistoja (Software as a Service)Vooler tarjoaa käyttäjilleen useita tapoja olla yhteydessä asiakkaisiin ja potilaisiin.

Käyttö on sovitettavissa erityisjärjestelyjä tarvitseville käyttäjille ja palvelu sopiikin erinomaisesti esimerkiksi vanhuksille ja erilaisista traumoista palautuville potilaille. 

Verkkoselaimella käytettävä ohjelmisto vaatii vain tilauksen, selaimen, mikrofonin ja kuulokkeet. Vooler on helppo, nopea ja yksinkertainen kenelle tahansa käyttää. 

Lue lisää Vooler-videoneuvottelu- ja viestipalvelusta!

AJANVARAUS JA VERKKOKAUPPA

Verkossa palveleminen on tärkeä osa asiakkaiden odottamaa kokemusta.

Perustoiminnallisuuksia toteuttaminen ennalta valmisteluun verkkokaupan pohjaan on nopea tapa tehdä yrityksenä löydettäväksi ja aloittaa asiakkaiden palveleminen.  

Verkkokauppa -pakettiin kuuluu yrityksen tietojen, logojen ja värien räätälöinti valmiiseen Datalounges verkkokauppa pohjaan ja yrityksen toimittamien kuvausten liittäminen palveluun. 

Palveluun on lisäksi mahdollista yhdistää useita yrittäjälle tärkeitä palveluja, kuten esimerkiksi:

  • luotettavat ja turvalliset kotisivut 
  • omien palvelujen tilaustenhallinta ja varsinainen tilaaminen
  • omien palveluiden perustaminen ja hallinnointi
  • varauskalenterin toteuttaminen
  • yhteydenottolomakkeet 
  • tilaushistoria asiakkaittain

Lue lisää verkkokaupan hyödyistä

Modernisoitu, toimiva verkkokauppa tekee uusien ja vanhojen asiakkaiden kanssa asioinnista sujuvaa. Se on hyvän asiakaskokemuksen tärkeä osa. Datalounges -verkkokauppa on kotimaista kuntoutusyrittäjää ajatellen suunniteltu palvelu, joka on helppo ottaa käyttöön ja edullinen ylläpitää.  

Kuntoutusyrityksistä jo osa on käyttänyt verkkokauppaa asiakaskunnan laajentamiseen, ja siten saanut esimerkiksi uusia itse maksavia asiakkaita lähetteellä tulevien lisäksi. 

KiinnostuitkoJutellaanpa lisää!